Programjaink neked és a szüleidnek


Egérváry Elemér a nevem,

Sok családi programmal kedveskedem.

Szívesen látunk családoddal nálunk,

Sok - sok szeretettel várunk!

Családi eseményeink 2020

https://www.kiralyikastely.hu/gyermekek_kastelya  Családi eseményeink cím alatt olvashatsz részletesebben a programokról!  

December 12- 13.
Adventi Kastélynapok

Az esztendő legbensőségesebb időszakában ünneplőt ölt a Gödöllői Királyi Kastély. Az ünnepre készülődve családi programokkal és gazdag látnivalóval várunk minden kedves látogatót. A gyermekeket különleges tárlatvezetésekkel, előadásokkal és kézműves foglalkoztatóval, a felnőtteket karácsonyi koncertekkel és operaelőadásokkal várjuk a kastélyba!

december 28.
Erzsébet királyné karácsonyai
Az 1870-es években a királyi család előszeretettel töltötte a gödöllői kastélyban a karácsonyi ünnepeket. A karácsony és újév közötti időszakban a kastély 2008 óta várja a látogatóit az Erzsébet királyné karácsonyai címet viselő rendezvényre. A családoknak kínált kulturális program egyfajta karácsonyi ajándékként is értelmezhető, ugyanis a kastély sok izgalmas lehetőséget kínál a gyermekek számára.

Légy Te is Erzsébet királyné vendége a Gödöllői Királyi Kastélyban!

E különleges napeseményei: találkozás Erzsébet királynéval, tárlatvezetés gyerekeknek, rejtvényfejtés, tánctanulás,mesejáték. 

Megtörtént eseményeink...

4. Országos Plüssegér-találkozó

Kerestük az ország legkisebb és legnagyobb plüssegerét, valamint herceg Egérváry Elemér plüsshasonmását! 

A IV. Országos Plüssegér-találkozóra számos kolléga érkezett. 

Volt, aki csak emiatt utazott Gödöllőre Debrecenből. Íme a nyertes egerek: a legkisebbet Picurnak hívják és 4 cm-es, a legnagyobbat Cinegérnek, ő 64 cm magas. A hasonmás-kategóriában pedig az összes barátomat is beszállító versenyző nyert, mert ezzel végképp levett a lábamról... :-) Gratulálunk a versenyzőknek!!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el