Segítség, hogy eljuss hozzám

Könnyen eltalálsz hozzám. Segít a térkép!

Múzeumpedagógia

A csoport bejelentkezésekor kérjük jelezzék kollégáinknak, hogy a látogatás során feladatlap/rejtvény megoldására is sor kerül. 

Ha a látogatás megtervezésével kapcsolatban kérdése merül fel, kérjék múzeumpedagógusaink segítségét:

Demeter-Guba Erzsébet, Husz Zsuzsanna, Kassa Melinda, 30/709-6169,

muzeumpedagogia@kiralyikastely.hu 

Információs központ

Bármilyen kérdésedre válaszolunk!

informacio@kiralyikastely.hu 

VASÚTI KEDVEZMÉNY ISKOLAI CSOPORTOKNAK

Tisztelt Pedagógus, Csoportszervező!
A Kormány 1502/2017 Korm. határozata alapján a Gödöllői Királyi Kastélyt az általános iskolák, a szakiskolák, a szakmunkásképző iskolák, gimnáziumok és szakközépiskolák nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanulói csoportosan, díjmentes vasúti utazás igénybevételével látogathatják.

Szeretnénk megkönnyíteni a hosszadalmas utánajárások és regisztrációk fáradalmait, ezért az itt letölthető fogadónyilatkozat kitöltésével és visszaküldésével Ön könnyen elintézheti csoportja látogatását és ingyenes utaztatását intézményünkbe.

Kérjük, hogy a fogadó nyilatkozatot kitöltve, elektronikusan küldje el az informacio@kiralyikastely.hu  e-mail címre!

A fogadónyilatkozat csak a Gödöllői Királyi Kastély pecsétjével ellátva érvényes.A fogadónyilatkozat nem biztosít soron kívüli bejutást a múzeum kiállításaira.

A díjmentes utazás igénybevételét csak az iskola igényelheti a "Bejelentés" nyomtatvány alapján. Az iskola a meghatározott napra érvényes, fogadó intézmény által lepecsételt, aláírt (postai vagy elektronikus úton megküldött) fogadó nyilatkozatot köteles a "Bejelentés"-hez csatolni. A Bejelentés című nyomtatvány melléklete az utazáson résztvevő diákok névsora és diákigazolványának adatai. E nyomtatvány a csatolmányból letölthető. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az utazási igényt a fogadónyilatkozaton szereplő napot megelőzően 7 munkanappal korábban be kell jelenteni a MÁV-START Zrt. részére.

Múzeumpedagógiai foglalkozások

Múzeumi foglalkozások csoportoknak
A foglalkozáson résztvevők létszáma min. 12 fő, max. 25 fő. Időtartama kb. 70 perc.Kérjük, hogy a kastélylátogatás előtt legalább két héttel egyeztessék a kiválasztott foglalkozást és annak időpontját múzeumpedagógusunkkal!
A foglalkozásokra jelentkezni az űrlap beküldésével lehet.
https://docs.google.com/document/d/1YFv7bWTnh-sRSO1gLHt4SfUJbkfzfcFF/edit   

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el